Julekonsert med Kvedarkvintetten

Lørdag 2 desember kl 18.00.

Kvedarkvintetten er ei vokalgruppe som synger folkesanger fra Hallingdal a capella i flerstemte arrangement og består av fem sangere fra Torpo/ Ål i Hallingdal. Gruppa har opptrådt på ei rekke scener og festivaler i inn- og utland og første plata, «kvedarkvintetten» kom i februar i fjor. I 2017 har de 10-årsjubileum som kvintett, noe som markeres med juleplate og konserter rundt om i landet. I sin nye juleplate, «for denne glade joletid», har de hentet frem noe av det vokale julematerialet som er nedskrevet i Hallingdal. Det finnes mye ubrukt stoff som fortjener å komme frem i lyset, og kvedarkvintetten ønsker derfor å gi nytt liv til disse julesangene.

 

 

 

 

 

Silje Risdal Liahagen – vokal, Tonje Risdal Liahagen – vokal, Helga Myhr – vokal og hardingfele, Sina Myhr – vokal   og Margit Myhr – vokal og lyre

 

Talentskolen i Buskerud innleder konserten med noen innslag, ledet av Benedicte Maurseth og Gro Marie Svidal. Talentskolen er et tilbud til unge utøvere på hardingfele i regi av folkemusikksenteret i Buskerud. Både Benedicte Maurseth og Gro Marie Svidal er svært anerkjente navn i musikkmiljøet i Norge og utenlands og begge er kjent som både dyktige utøvere og komponister.

 Gro Marie Svidal

 

Konserten starter kl: 18.00

Inngang kr. 250,-

Forhåndsbestilling via post@skredsvig.no og ticketco.no

Arrangør: Galleri Skredsvig og folkemusikksenteret i Buskerud.