Påskekonsert kl: 16.00

Konsert med Ragnhild Groven-sopran, Rolf Nykmark-bariton og Stefan Ibsen Zlatanos-klaver. Billettpris kr. 350,- bestilling til post@skredsvig.no eller tlf: 32714840 Klikk for mer info.

Med musikalske vårstemninger og et musikalsk vårbrus i Nasjonalromantikkens tegn blir det virkelig romantisk i Galleri Skredsvig på Påskeaften 2019 når sopranen Ragnhild Groven, barytonen Rolf Nykmark og pianisten Stefan Ibsen Zlatanos fremfører musikk fra den Nasjonalromantiske æra.

Nasjonalromantikken oppstod i Tyskland på midten av 1800 tallet, og det var den danske nasjonalpoeten Adam Oelenschläger, forfatteren av Danmarks nasjonalsang, som bragte Nasjonalromantikken til Norden.

Åndsstrømninger og gjerne sterke følelser er sentrale temaer innen Nasjonalromantikken.

Publikum inviteres med på en musikalsk reise inn i Nordens og Europas Nasjonalromantiske verden, inn i sterke følelser, harmoni, vakre naturskildringer og åndsliv.

Musikkens og tekstenes skjønnhet smelter naturlig sammen med Christian Skredsvigs vakre og farverike bilder.

Konserten begynner med Edvard Griegs vakre perle, Våren. Veien går videre til vakre musikalske perler fra Sverige og Danmark.

Reisen fortsetter gjennom Europa, gjennom Tyskland og Frankrike. Publikum vil bl.a. få høre sanger av både Franz Schubert og Robert Schumann.

Konserten avsluttes med vakre Wieneroperette melodier.

Velkommen.

Inngangsbillett til konsert kr. 350,-

Bestilling gjøres til post@skredsvig.no eller tlf: 32714840