Konsert kl. 17.00

Billettbestilling post@skredsvig.no eller sms 91 38 24 68. Pris 390,-

Som tradisjonen tro holdes det konsert i Galleri Skredsvig i forbindelse med høstferien. Det er Skredsvig – Hagans venneforening som står for konserten

Konserten vil bestå av to avdelinger: den første er viet norsk musikk av Grieg og Svendsen. Etter en kort Champagnepause blir det et mer internasjonalt repertoar som spenner fra Händel til Gershwin. Dette blir en konsert med et variert program, fylt av lengsel og lidenskap.

Litt mer informasjon om aktørene på konserten:

 

Tone Kristin Aasen sang. (Mezzosopran)

 

Tone Kristin studerte sang ved Østlandets Musikkonservatorium og Statens Operahøgskole. Etter endt utdannelse arbeidet hun i flere år som freelancesanger og turnerte for Rikskonsertene. Hun var blant annet tilknyttet som solist ved Opera Mobile og Norsk Kammeropera i en rekke produksjoner. Hun har siden 1999 vært fast ansatt i Nasjonaloperaens kor og har gjort følgende roller: Brudepike i Figaros bryllup, Edelknabe i Lohengrin, En tjenestepike i Jenufa, En sanger i Manon Lescaut, En pasje i Rigoletto, Trallerske i Den fjerde nattevakt (også i Savonlinna 2012) Hadde flere roller som brudepike, skogsvesen og sykepleier i Reinveres Peer Gynt, sesongen 2014-15.

 

Sidsel Scheen fiolinist.

Hun er utdannet ved Norges musikkhøgskole og Franz Liszt musikk-akademi i Budapest og har hatt studieopphold i England og Danmark.
Sidsel jobber som frilanser og har spilt i de fleste av de norske orkestrene og i Sønderjyllands symfoniorkester i Danmark.
Hun har jevnlige oppdrag for Kringkastingsorkesteret, Operaorkesteret og Oslofilharmonien, og har også spilt i blant annet Det Norske Kammerorkester, Oslofjord Kammerfilharmoni, Cikada Ensemble
og Ensemble Ernst.I tillegg har hun gjennom mange år spilt i Nasjonaltheaterets orkester på forskjellige teateroppsetninger og vært med på flere oppsetninger på Det Norske teateret
og Riksteateret. Hun har også fiolinelever på Rudolf Steinerskolen i Oslo.

 

Bjarne Sakshaug piano.

Bjarne har lenge jobbet som kammermusiker, akkompagnatør og solist.

I to år var han ansatt som fylkesmusiker i Rogaland. Siden 1990 har han vært ansatt som repetitør ved Den Norske Opera og har også vært engasjert ved Norges Musikkhøgskole. Han har også vært musikalsk leder for mange produksjoner ved Den Norske Opera.

Sakshaug er fast medlem av Oslo Sinfonietta og har vært solist og orkestermusiker med dette ensemblet og andre ved konserter og festivaler  deriblant Festspillene i Bergen og Warsaw Autumn festival . Han har også medvirket på flere cd-innspillinger med Oslo Sinfonietta.

 

Dette vil bli en stemningsfull og vakker konsert. Husk å bestille i god tid for å sikre deg plass. Det er begrenset antall plasser.

 

Kun forhåndsalg av billetter og disse kan bestilles via post@skredsvig.no eller via sms 91 38 24 68

Billettpris 390,-